Over mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Lara van der Wielen, afgestudeerd pedagoog en kinderslaapcoach voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ook ben ik bevoegd te werken met de Geboorte In Kaart methode van Marjella en Martine. Met een holistische blik kijk ik verder dan waar de strijd ligt. Ik woon in Nistelrode; een klein dorpje tussen Uden en Oss in Noord-Brabant.

Als pedagoog bekijk ik de situaties vanuit de holistische invalshoek, waardoor ik verder kijk dan waar de strijd ligt. Ik ben van de softe aanpak en vertrouw erop dat je kind en jullie het tempo bepalen. Kritisch, een luisterend oor en doorvragen zijn tools die ik inzet als kinderslaapcoach, waarbij ik ook jullie als ouder meeneem in mijn coaching. Want, jullie als ouder zijn degene die het tij kunnen keren. Het draait om het handelen, jullie mindset en inzicht in waar gedrag van je kindje vandaan komt.

Samenwerkingen

Als professional werk ik graag samen met andere organisaties en professionals. Samen weet je zoveel meer dan alleen en het is fijn als ik ouders direct kan verwijzen naar de juiste mensen, aangezien ik tijdens een consult de gehele onrust in kaart breng. Zo voorkom je het ‘van het kastje naar de muur-principe’ en dat is fijn.

Door goede contacten met deze professionals mag ik je verwijzen naar mensen die je direct verder kunnen helpen, om zo de onrust die het slapen tegenhoudt, te verhelpen. Mocht je niet in de buurt wonen, zoek ik graag met je mee naar de juiste personen vanuit mijn netwerk.

Ben jij een professional en wil je graag samenwerken? Stuur me een berichtje!

Geboortepatronen?
Hoe mij dat geholpen heeft.

Coming soon